Contact
 
 
 

 

 

Isabelle Dewinkeler

stichter van het CO+ programma ©

GSM: 0485/30 72 11

vast: 016/46 30 72

Mail: isabelle.dewinkeler@ouderschapsconsulent.be

 

Het CO+ programma © is mogelijk in heel Vlaanderen.

Wil je meer info? Bel of mail me (geheel vrijblijvend!)

 

Mijn naam is Isabelle Dewinkeler (geboren in 1974). Als kind wist ik wat ik later wilde doen. Ik zou een heel groot opvanghuis bouwen waar alle kinderen die zich thuis niet goed voelden , welkom zouden zijn.. Ik heb nog steeds die ambitie maar probeer die nu op een andere manier waar te maken...

In 1998 studeerde ik af als sociaal pedagoog aan de KULeuven. Als pedagoog ging ik onmiddellijk aan de slag in de lerarenopleidingen te Leuven. Daar hielp ik in mijn functie van studentendecaan studenten verder die overhoop lagen met zichzelf en/of met anderen (familie, vrienden, medestudenten, lectoren,…) en/of met hun studies (studie- of oriënteringsproblemen, …). Samen met hen probeerde ik te kijken ze nodig hadden om hun situatie om te keren. Ik merkte heel vaak dat studenten hun welbevinden (ook in de opleiding) heel erg gebonden was aan de context, het gezin waar ze in verbleven. Daarom ging ik mijn licht opsteken bij de opleiding familiaal bemiddelaar

Ik studeerde met de grootste onderscheiding af als familiaal bemiddelaar (ondertussen ben ik "erkend familiaal bemiddelaar"). In eerste instantie ben ik aan de slag gegaan als scheidingsconsulent (www.scheidingsconsulenten.be).

 

Concreet begeleid ik ex-partners in het opstellen van een goede EOT of ouderschapsovereenkomst. Ik besefte als snel dat ouders (en hun kinderen) ook na het uitspreken van de echtscheiding en/of het indienen van de ouderschapsovereenkomst nood hebben aan extra ondersteuning. Vooral het vormgeven van een nieuw communicatiepatroon tussen de co-ouders is hier cruciaal. Vanuit die nood ben ik nu ook aan de slag als ouderschapsconsulent met het CO+ programma ©.

 

"En dat opvanghuis dan?" hoor ik je vragen? Wel, daar probeer ik als echtscheidings- en ouderschapsconsulent iedere dag figuurlijk aan te werken!

 

Copyright @ All Rights Reserved

BANK